Pups

We verwachten eerste helft 2024 weer mooie lieve pups. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hieronder foto’s van pups die afgelopen zomer bij ons geboren zijn.

Wij besteden veel tijd aan het zoeken naar een geschikte reu voor onze teef. Hij moet passen bij het karakter en het uiterlijk van onze teef. Minpuntjes moeten daar waar mogelijk is verbeterd worden en pluspunten moeten versterkt worden.

Wij zijn lid van de Rhodesian Ridgeback Club Nederland en fokken volgens de VFR (Verenigings Fok reglement) van de club.

De pups worden bij ons in de keuken geboren. Hier blijven ze de eerste periode tot ze meer ruimte nodig hebben. Daarna gaan ze naar de puppykamer in onze woning, waar ze volop de ruimte krijgen om te spelen en te ravotten. Als het weer het toelaat kunnen ze volop naar buiten in een grote afgerasterde tuin. Wij proberen onze pups genoeg prikkels te geven om aan zo veel mogelijk dagelijkse geluiden, geuren en personen te wennen.

Socialisatie is heel belangrijk voor een pup. Zeker voor een Ridgeback, die van nature toch een beetje terughoudend is. De mensen die in het verleden een pup bij ons hebben gekocht zijn erg tevreden dat de pups goed gesocialiseerd zijn. Wij proberen mensen goed voor te lichten over het ras en geven zoveel mogelijk advies bij de opvoeding. Als het nodig is staan we altijd voor ze klaar. Een Ridgeback is niet altijd een makkelijk ras. Zeker als pup bruisen ze van de energie. Je moet als nieuwe eigenaar veel tijd vrijmaken om je nieuwe pup goed en consequent op te voeden.

Hieronder enkele pups die bij ons geboren zijn met hun trotse eigenaren.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC